Luoyang Mingzhen ležaj čelika loptu Co, Ltd

Proizvodi

Vijesti i događaja

Studij na mehaničke karakteristike visoke brzine valjanja kutem od Aero-motor

S razvojem znanosti i tehnologije i Aero-motor izvedbe u stalnom porastu. Valjanje ležaj rotora sustava Aero-motor naširoko koristi kao potpora, mehaničke karakteristike na dinamičke karakteristike rotora sustav ima važne implikacije, posebno više izražen pri velikim brzinama. Stoga, kako bi se zadovoljile potrebe nove generacije napredne značajke aero-motor razvoja, istraživanja na Aero-motor velike brzine kuglični ležaj je potrebno. Ovaj rad se fokusira na mehanička svojstva velika brzina valjanja kutem od Aero-motor, obaviti slijedeće poslove: (1) dinamika i konačnih elemenata metoda se koristi za, valjanja s mehaničkim modelom je utvrđeno, valjanja ležajevi raspodjelu opterećenja je studirao, analizirati različite strukture i učitavanje parametara kontaktnog kuta, distorzije, efekti kontakt ukočenosti i ograničenja zakona. Usporedba rezultata izračunatog i eksperimentalno pokazuju da su rezultati u skladu s eksperimentalnim rezultatima dva algoritma, metoda konačnih elemenata ima prednosti u točnost i kvazi-dinamička metoda ima prednosti u pogledu efikasnosti. (2) na temelju elastohydrodynamic podmazivanje teorije studija na minimalno ulja debljina valjanja ležajevi i ulje filma ukočenost karakteristike, analizirati efekte različitih opterećenja parametara na svoje. Ulje film čvrstoće i krutosti kombiniraju i kompozitni ukočenost ležaj je izveden, je predložio koncept i izračun valjanja imajući ekvivalent krutosti metoda. Studija slučaja o minijaturni motor sa keramičkim kotrljajnih ležajeva mjere ekvivalent krutosti i prigušenja. Studije pokazuju da određene instalacije, podmazivanje i prelatura stanje, kada je frekvencija omjer λ 1 sati, imajući ekvivalent ukočenost kao brzina povećava. (3) s obzirom na učinak kuglični ležaj radijalni razminiranja i drugim čimbenicima, formula za izračunavanje trajanja kotrljajnih ležajeva je promjene. Studije pokazuju to utiče trajanja kuglični ležaj, bez uzimanja u obzir visoka lopta utjecati rezultata izračuna. Prema revidiranom, analizira strukturu i utjecaj opterećenja parametara na vijek trajanja kotrljajnih ležajeva, predlaže način i mjere snose vijek. Valjanje-klizna modela istraživačkim loptu i klizna brzinu varijacija kutna Brzina rotacije, predstavlja metode i mjere za sprečavanje utjecaja kočenja.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati unutar 24 sata. Hvala vam na interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica