Luoyang Mingzhen ležaj čelika loptu Co, Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Mjere za rješavanje uobičajenih nedostataka čeličnih kugli praznih (Ⅱ)

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelične lopte Co., Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Mjere za pomicanje i veličinu preko tolerancije: zbog nepravilne prilagodbe kalupa, možemo nastaviti prilagoditi kalup kako bi se uklonili; zbog veličine preko tolerancije uzrokovane habanjem plijesni, moramo zamijeniti novi kalup. Za zamjenu starih kalupa, možemo ih popraviti i ponovno ih koristiti. Kalup za utiskivanje uključuje rezanje kalupa, rezanje nožem i umrijeti, njihovo popravljanje i ponovna upotreba su kako slijedi:

5.1 Sanacija i ponovna upotreba kalupa za rezanje: kvaliteta kalupa za rezanje određuje kvalitetu materijala i čeličnih kuglica. Popravak kalupa za rezanje uključuje brušenje radne površine i provrta kalupa za rezanje. Brusna masa iznosi 0,5 mm. Budući da je duljina reznog kalupa odlučeno, nošenje 0,5 mm treba dodati brtvu s debljinom od 0,5 mm da se nadopuni.  

5.2 Sanacija i ponovna upotreba ploče noža za rezanje: jednako kao rezni kalup, kvaliteta ploče noža za rezanje određuje kvalitetu materijala i čeličnih kuglica. Popravak i ponovna upotreba ploče s nožem za rezanje uključuje brušenje radnog lica i rubnog dijela ploče noža.

5.3 Sanacija i ponovna upotreba kalupa ovisi o popravku radnog dijela. Iz ispitnih podataka sumiraju da je debljina debljine umora 0,5 mm.    

6. Mjere za pukotine: Budući da je pukotina materijala problem kvalitete sirovina, sirovine s pukotinama ne mogu se koristiti za uzbunu čelika kuglica praznine. Umetanje pukotina jedan je od uobičajenih problema s kvalitetom pri probijanju čeličnih kuglica. Tvrdoća materijala je previsoka ili je neprimjeren omjer uzbuđenja može uzrokovati puknuće. Pukotine uzrokovane materijalom velike tvrdoće, možemo izbjeći bar materijal kako bismo ga riješili; kao i kod upsetting pukotina uzrokovanih prevelikom upsetting ratio i predugog materijala, možemo pravilno povećati promjer šipke ili smanjiti duljinu materijala kako bi se uklonili.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati unutar 24 sata. Hvala vam na interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica