Luoyang Mingzhen ležaj čelika loptu Co, Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Razvoj kineskog čelika loptu proizvodnja Technology(Ⅰ)

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelik loptice co | Updated: Sep 14, 2017

Steel Ball.jpg


Razvoj kineskog čelika loptu proizvodnih tehnologija mogu se podijeliti u četiri faze.

U prvoj fazi se dogodilo prije 80-ih. Od 50-ih, ZWZ, HRB i LYC uveo čelične kuglice proizvodnih tehnologija Sovjetskog Saveza sveobuhvatno, stvaranje velikih razmjera proizvodnje povijest kineske imajući čelične kuglice, temelje za kineski budući razvoj čelične kuglice tehnologija. Do 80-ih, u periodu od oko 20 godina, kineski čelik loptu proizvodni proces je u osnovi model Sovjetskog Saveza. Oprema uglavnom dominiraju Sovjetskog Saveza, ali i njemački. Ulaska u 60-ih godina, SMTW je počeo zajednički razvijen prvi batch nacionalne proizvodnje 3M 4630 brusilice sa Shanghai čelika loptu tvornica. 1970-ih, najveći tehnološki napredak je isprobati i proučavati brušenje proces. U to vrijeme, Sichuan Jintang pravac tvornica uveo Rumunjski čelične kuglice brušenje procesne opreme, što je izazvalo pažnju kolege iz ZWZ i Shanghai. U podršku vođe s Biroa, razvijen je studija dva legura lijevanog željeza ploče za obradu čelika loptu. Dvije tvornice čelika loptu koristiti svoje prednosti i suradnju lijevanje aspekata, testiranje brusna ploča za loptu podnošenja obrada uspješno. Nakon stare opreme poboljšana uspješno, svjetlo mlin je dizajniran i proizveden. Proboj u taj proces uvelike smanjen čelične kuglice prazno obrada troškova, poboljšanje kvaliteta površine i preciznost obrade datoteke. Važnije, ovaj proboj ljudima dao Otkrivenje: tehnologija mora stalni razvoj; razvoj, kvalitetu i učinkovitost.

Druga faza je za period od 1981 do 1985, koje je, u periodu "65" plana. Zbog kvalitete kineski ležajevi, pogotovo buka, očito zaostaje u inozemstvu. Ležajevi mogu se izvesti i motora treba zamijeniti sa stranim ležajevi za izvoz. Delegacija je u inozemstvu za inspekciju, dobio završni komentar: motorni ležajevi ići na kombinaciju vibracija test. Čelične kuglice morate koristiti G10, preklapanje tehnologijom umjesto poliranje proces. Za ovo, pravac biro organizira čelične kuglice tvornica tehničko osoblje i formuliran projekt čelične kuglice G10. Projekt je dijele Shanghai čelika loptu tvornica i Hubei čelika loptu tvornica. Koriste velikog ciklusa super preklapanje procesa umjesto tradicionalnog poliranje tehnologija poboljšati kvalitetu površine i zaobljeni točnosti čelične kuglice. To eliminira proces poliranja, tako kvalitetna loptu na novu razinu, pomoću metoda za postizanje niske buke zahtjeve u vrijeme. Ovaj rezultat je široko promovirati u industriji. U isto vrijeme, kako bi ubrzali razvoj ležajevi i čelične lopta tehnologija i držati korak s međunarodnim standardima što prije, Shanghai imajući kompanija je upravo kontakte, posjete i pregovorima sa stranim ležaj tvrtka. I u siječnju 1985, poslali su prvi batch osoblja u Japanu NTN trenirati čelične kuglice proizvodnih tehnologija. Cilj je bio da u potpunosti shvatiti međunarodne napredne proizvodne tehnologije i upravljanje iskustva, što prije priključe na međunarodnoj razini.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati unutar 24 sata. Hvala vam na interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica