Luoyang Mingzhen ležaj čelika loptu Co, Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Klasifikacija čelične kuglice

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelik loptice co | Updated: Jan 09, 2017

Od primjene glavnih kategorija, loptu mogu se podijeliti u primjeni brušenje industrije otporan je na čeličnom kuglicom i primjena preciznosti imajući industrije čelika loptu u dvije kategorije. Habanje otporan čelika lopta (kugla) se koristi u industrijskoj praksi najčešće koristi proizvode, kaže se: andquot; bit će drobljenje industryandquot; Rekao je to vrlo dobro; u precizno ležaj čelika kuglični ležaj industrije i život polje ima dugu povijest, treba zvati loptu u užem smislu (poznatiji kao čelične kuglice). Lopta je lopta, čelik i u obliku Brusna tijela tavi. Iz oblika bodova može se podijeliti na pozitivne majstoricu (sada užem smislu naslova), kapsula loptu, ovalnom loptom, yin i Yang loptu, šuplje lopte, više lice loptu, lopta je nestala (površini tijela ima jama), itd... Postoje četiri vrste proizvodnje čelika loptu: kovanje, valjanje, polu-krutih oblikovanje i lijevanje. Posebni uvjeti korištenja i cjelokupan i pozadinu povijesti i oplemenjivanje mineralnih sirovina industriji, kovanje i valjanje kugle zauzimaju veliki udio u ovim djelatnostima. Polu-čvrsta formirajući je nekonvencionalan lijevanje, umrijeti lijevanje može objasniti karakteristike sobe jednostavno i jasno, uz gips kao, kao što su kovanje, lijevanje i kovanje formiranje odličnim nastupima i prednosti napredne tehnologije i privlači pozornost ljudi. I onda lijevanje čelika loptu sa svoje jednostavne, fleksibilne i pouzdane proizvodnje, lako shvatiti poizvodnja niska ulaganja proširenje prednosti, pogotovo kada stručnjaci i inženjeri u proizvodnje čelika peći koristeći raznolikost od napredan tehnologija i dizajn legure sastava, igrati beskrajne mašte, stvoriti više inovativni, naprednije varijante, da za potrebe natjecanja donijeti osjećaj postignuća , tako da više ljudi može razumjeti. Visoke cijene behoove baci loptu i potencijal, održivi razvoj postao glavna snaga u brušenje industrija posebno cementa drobljenje nema industrijskih loptu u načinu proizvodnje.

Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati unutar 24 sata. Hvala vam na interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica